Едно от звездните летни попълнения на Лудогорец - Джоди Лукоки, изрази недоволство от липсата на игрово време и заплаши, че ще си тръгне, ако не играе повече. Холандецът дойде с големи надежди, но постепенно бе закотвен на пейката.

"Аз бях феноменален в началото, но уволниха треньора ни заради отпадането в Европа. Наследникът му въобще не разчиташе на мен и тогава мислех да се махам. За мое щастие, този наставник се провали, резултатите бяха слаби и беше назначен Дерменджиев", каза Лукоки пред "Voetbal International".

"При него започнах да играя по-често, сега сме на лагер и също ми дава шансове да се изявявам. Но все още имам голям страх, че може пак да се озова на пейката. Ако това се случи, ще се махна със сигурност, така ще е най-добре за мен", продължи холандецът.

"През този месец имаше огромен интерес към мен, няколко клуба от Холандия ме искаха. Ако ме върнат на пейката, виждам себе си отново в Холандия. Все пак родината ми липсва. А и от тактическа гледна точка Ередивизие е много по-напред от България."

"Но въпреки всичко, аз сега съм фокусиран върху Лудогорец и съм тук, за да успея. С настоящия ми тим имам огромни шансове да стана шампион. Ако с този състав играем в Холандия, можем да се борим с ПСВ, Аякс и Фейенорд и да се борим за трофея и там. Много по-добри сме от всички останали в България", завърши със самочувствие Лукоки.

"А" ГРУПА, ЗИМА 2016 - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016