Легендата на ЦСКА и съсобственик на клуба Христо Стоичков говори за специалното издание на "червените" за участието в групите на Лига на конференциите. Книжката "ЦСКА в Европа 2021/2022" може да бъде закупена в онлайн магазина на "армейците" или в администрацията на ЦСКА. Цената е 7 лева.

"Групата е интересна. Голям шанс е да изправим отново срещу Рома. Другите два съперника Бодьо/Глимт и Зоря, са тимове от нашия ранг. Мисля, че имаме шансове да се класираме за елиминациите в турнира. Стойчо Младенов доказа, че е добър тактик в досегашните двубои. Надявам се, че и публиката ще помогне. Видях как подкрепят отбора. Участваме в Лигата на конференциите, за да браним честта на ЦСКА. Нашият клуб винаги е бил лицето на България в Европа.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Стойчо си знае работата, не му се бъркам. Той е треньорът и се грижи за отбора, за стила, за тактиката. Пожелавам и на него, и на екипа му успех. Вярвам, че ЦСКА ще играе с вяра и дух.

Бях на трибуните на мача с Виктория и публиката беше страхотна. Изключително важен фактор. Феновете трябва да вървят ръка за ръка с ЦСКА. Да подкрепят, да помагат. Всичко е взаимно. "Червените" запалянковци трябва да знаят, че са неизменна част от живота на нашия клуб", казва Камата.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - 1/16-финали
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа