Бившият треньор на Левски Петър Хубчев си навлече гнева и на ръководството на тима, и на феновете, след като отказа да намали финансовите си претенции към "синия" клуб.

Нещо повече - той настоя да получи и лихвите по забавените плащания, което както изпълнителният директор на Левски Иво Ивков обяви, не са правили "знайни и незнайни чужденци" на "Герена", та камо ли клубни легенди.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн

"Не съм видял отвореното писмо от феновете. Нападки?! Смятам, че грешите. Нападките от кого идват?! Не искам да коментирам. Нахално е да ме питате за Левски, след като написахте много неща, без да ми се обадите", заяви легендарният защитник пред "Мач Телеграф".

Заради твърдата позиция на Хубчев по отстояването на финансовите си претенции, вчера той стана обект на специална декларация от страна на организираните фенове на Левски. В нея те му поставиха ултиматум от десетина дни да се откаже от исковете си. Привържениците на „сините“ попитаха бившия селекционер на националния отбор дали е готов да поеме историческата вина за фалита на клуба.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022