Старши треньорът на Берое Петър Хубчев коментира ситуацията около Жуниор Мапуку, както и мача с "Ботев" (Пд), завършил 0:0.
Както е известно, нападателят изведнъж изчезна от Стара Загора, според слуховете си уреждал трансфер в Испания.

"Ситуацията с Мапуку е само слухове, 100 процента са само слухове. Хората в Берое и малко около него знаят каква е ситуацията. Аз няма да коментирам такъв човек, заяви Хубчев пред Diema Sport.

- Колкото до мача с "Ботев"...Малко притеснени започнахме двубоя, може би на база всички събития през седмицата. Но с течение на мача показахме огромно желание за победа. Много искам да го виждам това и този мач е показателен.

Когато противникът стои добре групиран отзад, няма как да не се получат контри срещу нас. Имаше ги, но Макенджиев се справи блестящо. Най-важното е, че имаше желание. Много приятно време за футбол. Да, тежък терен, тежко за момчетата, но това не попречи на заряда на мача.

Много неща се изговориха през седмицата за фенове, отбор, за кого ли не. Аз съм един от малкото щастливци да имам такава публика зад гърба си. Отначало тези хора бяха малко резервирани, но като видяха, че работим със сърце, ни подкрепят.

На 95% от тези хора трябва да им се сваля шапка, подкрепят отбора докрай. Скандиранията и освиркванията са неща от футбола. Опитът ми за разговор с тях миналата седмица беше, за да защитя две от момчетата."


"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015