Няколкото привърженици на Берое, които си позволиха да се нахвърлят словесно върху треньора Петър Хубчев след равенството 1:1 с Черно море, са имали серозни проблеми след случката. БЛИЦ разбра, че "разбирачите" са яли пердах от феновете на вицешампионите и едва ли ще посмеят отново да сторят същото. Групата на критикуващите била от 6-7 човека, които след като си позволиха да обиждаха своите, са си навлекли големи главоболия.

Свидетели на случилото се след мача с Черно море разказаха пред БЛИЦ, че Хубчев и щабът му буквално побеснели от сипещите се псувни и закани от хора на оградата зад скамейката на отбора. Няколкото подпийнали запалянковци псували здраво своите футболисти, което накарало героят от САЩ`94 и асистентът му Армен Амбарцумян да отидат при тях, за да им потърсят сметка. Извън стадиона пък групата "разбирачи" се сблъскала с хора от агитката, които ступали провинилите се. 

"Няма да ви позволим да рушите страхотната атмосфера в отбора. Щом не сте истински беройци, нямате право да посещавате стадиона", коментираха от агитката на старозагорци.

За да не се повтори случилото се след мача с Черно море, фенклубът на Берое е направил организация на срещата утре с "Ботев" (Пловдив) да не бъдат допускани "разбирачи" в близост до оградата зад скамейката на отбора.

А за създадения от Хубчев отличен колектив в тима говори и фактът, че треньорът тропва по масата и наказва Жуниор Мапуку. Нападателят, който се счита за голяма звезда, най-вероятно няма да играе утре в домакинството на "Ботев" (Пловдив) в Битката за Тракия. Всички в Берое са ядосани на конгоанеца, който вече няколко месеца поред прави опити да избяга от клуба и да премине в друг отбор без трансферна сума. Последните дни Мапуку подразни сериозно и съотборниците си, симулирайки контузия и отказвайки да тренира.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015