Треньорът на Берое Николай Киров говори след победата с 2:1 над Локомотив (София) в мач от 18-ия кръг на Еfbet Лига, игран на стадион "Локомотив".

"Попадението, което отбелязахме даде самочувствие на отбора, защото хубавите неща дойдоха след него. През второто полувреме имахме самочувствие и се справихме по-добре. Коригирахме някои неща на полувреме и видяхте, че имаше достатъчно свободни пространства, от които се възползвахме и  вкарахме два, а можеше и трети гол", започна Киров.

"Винаги, когато има напрежение е по-трудно. Има много състезатели с по-голям опит, които трябва да покажат, че напрежението няма да им попречи в отиграването и взимането на решения. При едно статично положение допуснахме много елементарен гол. До момента бяхме стабилни при статичните положения, но днес не се получи. Трябва да работим по този аспект в играта ни през следващите седмици", добави наставникът на Берое.

Киров коментира и очакванията си за гостуването на Миньор (Перник) за Купата на България: „Няма да си позволим никакво подценяване. Миньор е един от най-добрите отбори във втория ешелон. Стадионът в Перник е много негостоприемен и ще ни е много трудно. Много труден жребий имаме за Купата на България“.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023