Треньорът на "Левски" Николай Костов изненадващо извади Сержиньо Грийн от състава за утрешното гостуване на Монтана. Твърдият титуляр не попадна в групата от 18 играчи, на които спецът ще разчита за двубоя на "Огоста" от 18-ия кръг на "А" група. Мачът е утре от 15:30 часа, а преди него "сините" изостават с 6 точки от лидера Лудогорец (Разград), който днес разби с 5:0 Видима-Раковски в Севлиево.

Не само Грийн, а и Даниел Младенов е извън групата за Монтана. Както е известно, холандецът все още не подновява договора си с "Левски", който е до лятото. В същото време се появиха и информации, че Грийн ще бяга във вечния враг ЦСКА.

При отсъствието на Грийн дилемата пред Костов е на кой измежду Йордан Милиев и Иво Иванов да заложи за партньор на Сюлейман Диамутен в центъра на защитата.

Испанското крило Тони Калво се завръща в състава след наказание и се очаква утре да бъде титуляр. Стефан Станчев пък заменя Христо Попадин от мача с Черно море, спечелен с 2:1 преди седмица.

Групата на "Левски":
Вратари: Пламен Илиев, Божидар Митрев
Защитници: Дъстли Мулдер, Стефан Станчев, Иво Иванов, Орлин Старокин, Сюлейман Диамутен, Нуно Пинто, Йордан Милиев
Полузащитници и нападатели: Даниел Димов, Христо Йовов, Дарко Тасевски, Владимир Гаджев, Тони Калво, Симеон Райков, Жуниньо, Кристовао Рамос, Иван Цветков