ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Николай Костов подаде оставка в първия си период в Левски през март 2012 година, когато падна насред „Герена“ от Миньор с 0:1. Тогава треньор на перничани беше Стойчо Стоев, а гола вкара Милен Василев.

Загубата подтикна наставникът на „сините“ да си събере багажа. Костов бе начело на Левски 11 мача и за по-малко от 5 месеца записа 9 победи и 2 загуби. Другото поражение бе с 1:2 след продължения от Локо (Пд) в четвъртфинал за Купата на България.

 200 лв. Начален Бонус Спорт!

Ето че снощи Костов и Стоев пак излязоха един срещу друг в треньорски дуел. И отново на „Герена“. Сега обаче роденият в Добрич специалист спечели с внушителното 6:0 и постигна сладко отмъщение. Даже бихме казали – забележително отмъщение.  

Стойчо Стоев до вчера имаше четири победи на стадиона на Левски като треньор на друг отбор. Добрата му серия обаче приключи, тъй като воденият от него Локомотив (София)  не се намира в оптимална форма, допускайки общо цели 10 гола в последните си два мача.

Като стана дума за Локо (Пд) – в следващия кръг Костов излиза именно срещу пловдивчани. Шанс, за да отмъсти и на тях заради онова отпадане от Купата.
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!