Треньорът на "Левски" Николай Костов взе 16-годишния Радослав Цонев в групата за мача с Етър. Двубоят от 1/8-финалите за Купата на България е утре от 12:30 часа на стадион "Ивайло" във Велико Търново.

Радослав Цонев, който е десетокласник, беше резерва в мача със Светкавица (1:0), но не влезе в игра. Неговият близнак Борислав е наказан за 4 мача и затова не е попаднал в разширения състав. Той е санкциониран за мачовете на "сините" в Елитната юношеска група до 17 години. Тъй като обаче в шампионата има пауза, младокът е със спрени права и за другите турнири. Друг "син" талант - Христо Попадиин (набор 1994), също ще пътува с отбора за Велико Търново.

В групата за гостуването на Етър попадат още Сержиньо Грийн, който пропусна срещата в Търговище, както и Дарко Тасевски, който лекуваше травма през последните дни. Аут за мача на "Ивайло" са трайно контузените Даниел Младенов, който ще свали шината на счупената си ръка на 30 декември и подновилият вчера тренировки Симеон Райков.

Сръбският ляв бек Марко Видович не попадна в групата, което е ясен знак, че бившият футболист на Анортозис няма големи шансове да остане на стадион "Георги Аспарухов" и след Нова година. Костов не смята да разчита на него и ще му се търси купувач.