Tехническият директор на Лудогорец Козмин Моци може да се завърне на терена. Изненадващото решение обяви самият той, обяснявайки, че е готов да играе за Динамо (Букурещ) в долните дивизии на Румъния, съобщават медиите в северната ни съседка. 

 200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Припомняме, че Моци прекрати състезателната си кариера и зае ръководен пост в Лудогорец.

Динамо ще играе в четвърта лига, а Моци бе попитан дали би се върнал да играе за "кучетата". Отговорът на 37-годишния румънец е бил положителен. 

Той бе част от отбора, който донесе последната титла на "червено-белите". "Не знам дали бих могъл, но така мисля. Не съм тренирал от година, но ако мога да помогна - бих започнал отново", каза Моци пред "Orange Sport".

"В Динамо трябва да има сериозен проект, трябва да знаем от самото начало какво правим, как го правим, къде го правим и с кого. Моето мнение е, че ако тръгнем от четвърта дивизия, мисля, че ще има хора, които ще подкрепят финансово отбора, ще има играчи на Динамо, които ще дойдат на помощ. А защо не, докато Динамо не стигне отново първа лига, дай Боже и да имаме нов стадион. И така проектът и името на Динамо биха били много по-привлекателни за определени инвеститори", добавя Моци пред румънските журналисти.
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022