Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски би отбой относно заявеното си намерение да се кандидатира за президент на БФС. Бизнесменът обяви, че няма да се яви в битката между Борислав Михайлов и Димитър Бербатов на конгреса на 12 октомври.

„Постоянно обикалям футболна България и се виждам с хората. Помагам на всички дивизии. Конгресът го има, но малко сме поизтървали влака. Малко съм закъснял. Няма да мога да изиграя мача както трябва. За участие на конгрес си трябва време. Човек трябва да си направи програмата.

Само за да участвам на олимпийския принцип, няма да се явявам. С доста собственици на клубове към говорил. Ще си поставим въпросите. Нещата, които ги говоря от известно време, ще ги отстоявам на конгреса и ще ги дам да се решават“, заяви Крушарски пред „Тема Спорт“.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Босът на „смърфовете“ коментира и разразилата се полемика с Ботев (Пловдив) относно билетите за предстоящото градско дерби.

„Има си хора в нашия клуб, които се занимават с тези неща. Аз, ако се занимавам и с билетите... Има се проценти, които се пускат, има си решения. И като цени не мога да кажа какви ще са. Важното е, че резултатът трябва да е за нас. Това е! 6:0 няма да е пак, но и с половин гол, победа да е“, завърши бизснесменът.

Efbet Лига - сезон 2021/2022