ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Националният селекционер Младен Кръстаич даде пресконференция преди дебюта си начело на България. "Трикольорите" домакинстват на Гибралтар в Лигата на нациите. Мачът е утре от 21:45 часа на стадион "Хювефарма Арена" в Разград.

"Искам да кажа, че едва чакам мачовете. Четири-пет дни сме заедно, атмосферата е страхотна. Всички футболисти са здрави. Не ги деля на дебютанти или такива, които са играли. Всеки футболист с български паспорт е добре дошъл. Няма бивши, тези в списъка, са най-добрите в момента", коментира Кръстаич.

 Познай резултата и спечели фланелка на любим свой национал! 

"Със сигурност цяла Европа беше изненадана от това равенство с Гибралтар, с цялото ми уважение към тях. Смятам, че сме фаворити. Футболистите имат качествата, трябва ни поддръжката на публиката. Не търсим алиби в случай на неуспех", подчерта сърбинът.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Имам трима вратари, които са много добри. Вероятно сте разбрали от новините, че Десподов ще е капитан. За нас мачът е изключително важен. С победа ще си гарантираме място в групата, футболистите го знаят. Не мислим за изпадане от групата - никога не съм разсъждавал така. Цел №1 е да изнесем добър мач срещу Гибралтар. Футболистите заслужават похвала за показаното в последните пет дни. Ще сме максимално концентрирани утре", коментира още Кръстаич. 

"Винаги за мен е било важно да бъда част от отбора. Не съм възпитан да се изтъквам. Като треньор се старая да правя така, че футболистите да максимално концентрирани. Добрата атмосфера позволява играчът да дава своя максимум. Много големи патриоти са футболистите. Винаги съм разсъждавал - ако отида в Шалке и не съм фен на Шалке, какво правя там? Следя всички първенства, но фокусът е върху българското първенство. Лудогорец за мен е най-класният отбор в българското първенство, но пет отбора се борят за първото място. Апелирам българските клубове да използват повече български футболисти", добави Младен Кръстаич на пресконференцията си в Разград.

БЛИЦ попита кой е Младен Кръстаич, отговорът е смразяващ! ВИДЕО

НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК


* Снимки: Startphoto.bg