Определеният за Играч на мача в срещата Левски - Спартак (Варна) Филип Кръстев разкри любопитни подробности от изпълнението на дузпата си в стил "Паненка" при категоричната победа с 5:0. Националът първо отбеляза майсторски от бялата точка, а в края на двубоя се разписа и за втори път.

"Аз мисля, че е хубаво да се завърнем с победа след лошия старт. Стремяхме се да играем добре и да се движим повече. Вкарахме и хубави голове. Вратарят на Черно море Иван Дичевски ме познава от много години, бях сигурен, че ще влезе и че той ще се хвърли", обясни Кръстев.

Кръстев подлуди феновете, вкара в стил "Паненка" ВИДЕО

"През второто те закъсняваха доста и физически изостанаха. Нашето добро темпо предимно ги затрудни. Трябва да играем и още по-бързо в атака. Така успяхме да вкараме пет гола", каза халфът на "сините".

"Всички очакваме мачовете в Европа, ще бъде дерби с ПАОК и ще има много битка. Трябва да оставим сърцата си на терена и да вземем добра преднина", коментира Кръстев.

"Аз винаги съм казвал, че обичам Славия. Дадоха ми път, бях там 10 години. Винаги е хубаво да играя в "Овча купел", дори сега като съм с фланелката на Левски", добави талантът. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа