Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

От някаква италианска тръстика в “червеното” българско блато пльокна индивидът Родолфо Ваноли. Визитката му е по-суха и по-бедна и от сомалийска провинция.  Анонимникът обаче вече е в София и всеки момент ще го обявят официално за спортен директор на ЦСКА.
 
Точно така – грешка няма! “Титаните” връщат закрития от самите тях пост. И поставят не българин, а италианец. Ама не какъв да е италианец, а пълен аматьор, с “богат” опит на международната сцена. Покрай него се изсипаха още трима “жабари” – някакъв кондиционен треньор и двама футболисти. Хвани единия, та удари другия!
 
Нищо против италианците – велика футболна нация. Ама и там има леваци. А в ЦСКА вече се опариха от италиански леваци. Нали помните Тибони, Грило, Еспозито и Акуаро. Трагикомици от класа. Само Акуаро правеше изключение. Е, сега картинката се повтаря – в червеното блато отново ще се чува жалното квакане, превърнало се в символ на “армейското” безсилие.
 
И докато в първия случай пристигнаха само футболисти, днес с горда крачка идва и шеф. Идва по джапанки, по бермуди, с несресана коса и със задачата един ден да замени Стойчо Младенов. Или просто да го принуди да си тръгне. Ама той Родолфо не е виновен. Виновни са тия, които обичат в ЦСКА да е пълен батак, пълен хаос, пълна тиня, от която се чува квакане, а не шампионски марш. Старата песен я слушаме за сетен път на нов глас. Сеирът продължава. “Армейският” сеир!
РУМЕН ИЛИЕВ/БЛИЦ