ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вицепрезидентът на футболната ни централа Йордан Лечков отново зашлеви Димитър Бербатов, който се надява да оглави БФС. 

"Престанете да казвате кандидат-президента Бербатов! Отдавна си избрахме президент", ядоса се Лечков при включването си в предаването "Арена спорт" по БНТ.

200 лв Начален Бонус Спорт!

"Ако бяхме победили Черна гора, толкова много специалисти нямаше да излязат от дупките си. На моменти имам чувството, че гледаме различни мачове. Аз години наред казвам нещата такива, каквито са, гледам реално. Но някои хора, които имат мераци да управляват, прекаляват. Уважавам тези, които правят нещо за футбола, влагат времето си, сърце, пари, правят го с любов", коментира Лечков.

Лечков посече Бербатов и екипа му: Богати пенсионери, търсещи си работа

"Унгарците са много напред. Знаете ли в нашия отбор кой взима най-висока заплата - Кирил Десподов. А капитанът на унгарците Доминик Собослай (РБ Лайпциг) получава 10 пъти повече от него. И ние искаме да се сравняваме с тях... Да не говорим за базите и стадионите, които се направиха в Унгария от Виктор Орбан. При нас държавата я няма, абдикирала е от спорта. Първенството ни също куца. И се явяват разни хора, на които им давате право да говорят и да критикуват. Извинявам се, бях доста толерантен досега, но вече няма да е така", подчерта героят от САЩ`94.

"Без държавата няма как да се случат нещата, това е истината. Всичко е обърнато с главата надолу в България", продължи Лечков.

Легендата обеща да предложи промяна в правилника, относно игровите минути на чужденците в българското първенство - "Футболът се явява социален отдушник. Българинът чака грешка на националния отбор, за да почне да плюе. Поемам ангажимента, че ще направя предложение в Изпълкома за рестриктивни действия относно чужденците. Ние го бяхме направили, но клубовете нарушиха".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК