Националният клуб на привържениците на “Левски” отново направи жест към бивш “син” футболист. От НКП планират специална хореография за поредното издание на вечното дерби в събота.

Ето позицията на феновете:
“Хореографията ще се направи с пари, събрани от последното дерби. Те не са достатъчни, но ще ги използваме докъдето стигнат, защото не искаме да бъдем обвинявани и плюти във всички земни грехове, пишат в страницата си в социалната мрежа ултрасите.
- Но АБСОЛЮТНО всички средства, събрани до събота и на самия мач, ще бъдат дарени за възстановяването на Дарин Тодоров. Затова ви молим да се активизирате и да дарявате по сметките или в урната в НКП. Урната на Фонда ще обикаля сектора и на самия мач и се надяваме да я напълним! Не можем да ви опишем емоцията на майката на Дарин, когато разбра... Тя каза, че синът й най-накрая ще разбере, че не е сам и има и друга подкрепа, освен тази на родителите си. Всички имаме много грехове и много трески за дялане, всеки от нас... 6000 лева е смешна сума и не трябва човешки живот да зависи от някакви хартийки!

Най-добрата хореография винаги е била 90 минути страстно и мощно пеене! Така ще бъде и сега. Призоваваме всички в Сектор Б, в помощ за Дарин и в помощ за "Левски". Защото ще се предадем, чак като умрем, но ще оставим път, който ще бъде продължен... 100 години любов, вдъхновение, традиция и начин на живот. НАШИЯТ ЖИВОТ!"