„Левски“ ще бъде за два мача без един от най-постоянните си играчи от началото на сезона. Словакът Роман Прохазка беше наказан с лишаване от състезателни права за два срещи и ще трябва да плати и глоба от 1000 лева. Така той няма да играе за тима в мачовете с Хасково и Черно море от втората шестица на „А“ група.
 
Дисциплинарната комисия към БФС санкционира финансово „сините“ с 2000 лева заради нерегламентирано използване на пиротехнически средства. Глобата е заради канонадата по време на полуфиналния реванш за Купата на България срещу Лудогорец (1:0) в сряда.
 
Съперникът на „Левски“ на финала за Купата на България Черно море ще бъде без Бакари и Тодор Паланков за различен период от време. Паланков е наказан за два мача и глоба от 800 лева, а Бакари е със спрени права за една среща и с финансова санкция от 1000 лева. Следващите двама мача на „моряците“ от втората шестица на „А“ група са срещу Марек и „Левски“.
 
За самоволно нахлуване на терена на мач от дублиращата група мениджърът на Литекс Стефан Яръмов е наказан да не изпълнява функции от името на клуба за един мач. Той трябва да плати и глоба от 62,50 лева.
 
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015