Феновете на “Левски” направиха неуспешен опит за среща с отбора веднага след загубата от Литекс. “Сините” паднаха вчера от “оранжевите” с 0:1 в поредното завръщане на Георги Иванов – Гонзо на треньорския пост. Част от ултрасите бяха спрели на разклона след Ловеч, за да чакат играчите. Рейсът на "сините" обаче тръгнал със закъснение и минал по друг маршрут, за да избегне неприятната среща.

Феновете продължават да са недоволни от представянето на отбора и втората поредна загуба, след тази отпреди няколко дни от Миньор с 0:1 насред “Герена”. След поражението от перничани “сините” ултраси имаха среща с футболистите в съблекалнята на стадион “Георги Аспарухов”. Агитката подкрепя мощно отбора и в Ловеч, въпреки че имаше скандал преди мача. Привържениците влязоха към 20-ата минута след разправия с делегата на мача и управителя на стадиона в Града край покрития мост. След вчерашната загуба от Литекс Владимир Гаджев премълча неща, които го разстройвали, като едно от тях е свързано и с привържениците.

Полицията затвори всички бензиностанции в околността на Ловеч и по пътя към София, за да няма къде да спират феновете на “Левски”. Въпреки това обаче привържениците успели да създадат неприятности на няколко заведения на кръстопътя край Ябланица. Пет автобуса се изсипали и нанесли щети на кафенетата./БЛИЦ