ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Левски намери вариант за подсилване на халфовата линия, тъй като през лятото предстоят промени в тази зона. Договорът за наем на Филип Кръстев изтича, а Андриан Краев може да бъде продаден. Затова на „Герена“ са хвърлили око на един футболист, който се превърна в хит в България в последните дни и е в челото на списъка с трансферните цели на „сините“.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Това е панамският национал Мартин Моран, който само преди броени дни игра срещу Лионел Меси и световния шампион Аржентина. 21-годишният футболист в момента играе във втородивизионния Етър. Той е преотстъпен при „болярите“ от Индепендиенте (Ла Чорера), а договорът за наем изтича в края на сезона.

В оставащите седмици до приключване на шампионата във Втора лига представители на Левски ще следят внимателно изявите на Моран. „Сините“ може да опитат също да вземат панамеца под наем, но може да се стигне до плащане на трансферна сума. За момента халфът на Етър не е много скъп. Според специализирания сайт Transfermarkt.com, Мартин Моран е оценен на 100 000 евро.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК