ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Треньорският щаб на Левски не е останал доволен от представянето на последния новопривлечен играч в отбора Абдулахи Шеху. Нигерийският национал подписа със „сините“ на 16 септември, но не успя да се утвърди на „Герена“.

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

Освен това Шеху взима една от най-големите заплати в клуба. Според запознати, той взима по 9000 евро на месец. До момента е взел участие в 9 мача на Левски – 8 за първенство и един за Купата. Треньорът Станимир Стоилов не е останал доволен от представянето на дефанзивния халф, който може да бъде ползван и като защитник. Затова от „Герена“ ще се освободят от услугите на африканеца.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

През зимата е вероятно да се стигне и до раздяла с вратаря Николай Михайлов. 34-годишният вратар беше забит на пейката след отпадането от малтийския Хамрун Спартанс в евротурнирите. Вместо него на вратата застана младият Пламен Андреев. През този сезон Михайлов участва в седем мача. Той има договор до лятото на 2024 г., след като преподписа с клуба през месец май. Очаква се сега раздялата да е по взаимно съгласие.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК