Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков коментира обширно и ситуацията и отношенията с БФС. 

"Винаги има решения, от които даден клуб се чувства ощетен. Аз нямам и не искам да имам никакви отношения с футболния съюз. Ние нямаме нужда някой да ни помага, а и не искаме. Не искаме да се допуска да ни пречат. От самолет се вижда, че в последните години ни пречеха. Надявам се сега с последните промени, смени се изпълнителният директор, както и хората в Съдийската комисия.

Това, от което си личи дали е добра промяната, е работата на съдиите на терена. Не искаме да ни се помага, но на нас ни пречат, категоричен е Сираков.

- Аз познавам тези хора, сега да им поставям оценка е смешно и обидно. Стискам им палци и се моля да не се поддават на натиск. Дочувам, че има положителни акценти в тази посока, да си определят те нарядите, да не им ги спускат по телефона, да няма указания към определени съдии как да свирят, защото това сме го видели.

Това го каза президентът на БФС за съдии от чужбина. Ако видим, че няма промяна в отношението на съдиите към Левски и те продължават да ни ощетяват, категорично ще поискаме съдии от чужбина."

 

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт