Треньорът на Левски Станимир Стоилов определи стартовия състав на „сините“ за днешната контролна среща с чешкия Бохемианс. От самото начало като титуляр ще започне нидерландският бранител Келиан ван дер Каап, който в сряда подписа договор с клуба.

Контролата с тима от Прага започна в 15:00 часа и ще бъде излъчвана в ефира на „Диема Спорт 2“.

В стартовия състав ще започне и друго от новите попълнения – бразилският ляв бек Цунами. Прави впечатление, че на вратата на Левски ще започне 17-годишният Пламен Андреев. Още един тийнейджър – 16-годишният Асен Митков, получава доверие от Стоилов. Той ще бъде ползван в ролята на плеймейкър.

Мачът с Бохемианс е втори от програмата на контролите на Левски по време на лагера в Белек. „Сините“ във вторник направиха 1:1 с Гурник (Забже). Предстоят мачове с Марибор (29 януари), Динамо Киев (4 февруари) и Верес (7 февруари). Все още се търси съперник за предвидената проверка на 1 февруари.

СТАРТОВИЯТ СЪСТАВ НА ЛЕВСКИ: Пламен Андреев, Драган Михайлович, Келиан ван дер Каап, Хосе Кордоба, Цунами, Радослав Цонев, Андриан Краев, Асен Митков, Марин Петков, Димитър Костадинов, Билал Бари

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022