Управителят на официалния магазин на Левски Виктор Викторов презентира специалната фланелка, която е създадена специално за 110-годишния юбилей на клуба. Той разкри какви са специалните детайли по дизайна. Стана ясно, че блузата е двулицева. От едната страна са изобразени легендарни моменти от историята на „сините“, а другата е в жълто и червено, каквато е била първата фланелка на Левски.

„Имам честта да представя проект, по който работихме повече от 3 месеца. Идеята е на господин Боримиров. 110 години история в една фланелка. Искахме да се концентрираме върху историята на клуба. Извадихме любими моменти от цялата история на Левски. Не всички легенди и хубави моменти са попаднали върху фланелката, но няма как да поберем всичко. Детайлите са златното лого, което ще виждате през цялата календарна година, легендарното „Л“ на Левски. Дизайнът е специално за тази фланелка и е в златист цвят, какво подхожда на клуба. Целта е да запалим всички малки левскари и всеки да може да разкаже на детето си какво е изобразено на фланелката. Докато създавахме дизайна осъзнах, че много малко отбори могат да се похвалят с такава история“, продължи Викторов.

„Бяхме единодушни, че второто лице трябва да бъде в червено и жълто, за да почетем първия екип на Левски. Имаше варианти да сложим и друг дизайн от миналото, но всички сме съгласни, че в тази страна цветовете трябва да са посветени на феновете“, допълни управителят на феншопа на „сините“.

„Попитахме левскарите какво значи Левски за тях с една дума. Думата любов спечели с 41%, изобразено е на левия ръкав. Феновете са най-важният фактор за Левски, без тях клубът щеше да е нищо. Кампанията „Левски е Вечен“ също е изобразен. Доста фенове може би не са я виждали от 2 години. Тя беше създадена на 9 февруари 2022 и стана най-успешната с историята на клуба. Благодарение на феновете тази кампания спаси Левски“

„Фланелката ще бъде пусната онлайн днес в 19:14 часа. От утре всеки може да я намери в официалния магазин. Това не е мачова фланелка. Ще струва 110 лева, а детската ще бъде 99 лева. Надявам се всеки един левскар да оцени това, което сме направили. През тези 3 месеца над 90 човека се включиха в проекта. Ще има достатъчно количество за всеки. Имаме готовност за още бройки“, завърши Виктор Викторов.