ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вижте как прогнозираха мача Мая Савова и Кристиян Милатинов в играта Ефбет Лига на Букмейкър БЛИЦ

Локомотив (Пловдив) приема Левски в интригуващ мач от четвъртия кръг на Еfbet Лига. Мачът е от 21:15 часа на "Лаута", където се срещат два тима в добра форма.

"Сините" елиминираха Шкупи след победа с 1:0 в четвъртък на реванша и продължиха напред в Лигата на конференциите с късен гол на таланта Марин Петков. Тимът на Николай Костов тази вечер преследва петата си поредна победа, след като преди това спечели и в Скопие (2:0), а в Efbet Лига - 3:1 над Ботев (Пловдив) и 6:0 срещу Локомотив (София). Със сигурност "сините" искат да продължат с доброто си представяне и да вдигнат още повече самочувствието преди гостуването на Апоел Беер Шева в четвъртък.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Въпреки натоварената програма покрай участието Лигата на конференциите, Левски отказа да отлага мачовете си от първенството, както сториха миналата седмица другите ни отбори, които имаха срещи от евротурнирите. Костов загатна, че в срещата с Локомотив (Пловдив) ще има промени, за да съхрани основни играчи. Шанс за изява ще получат някои младоци. Най-новото попълнение Дарлан пък се очаква да направи дебют, като дори е възможно да стартира титуляр на "Лаута". 

И двата отбора са в челото на класирането и разполагат с най-добрите атаки от началото на сезона. Локо (Пд) събра 7 точки след равенство 1:1 срещу Ботев (Пловдив) и победи над Локомотив (Сф) с 4:2 и 4:0 над Ботев (Враца). 

Треньорът на "смърфовете" Александър Томаш се очаква да заложи на ветерана Димитър Илиев и Георги Минчев в предни позиции, а в атака ще им помагат Джовани Маркес и Бабакар Дион. 

Съдия на мача тази вечер ще бъде Волен Чинков. 

Последната среща между Локомотив (Пловдив) и Левски на "Лаута" беше спечелена от столичани с 3:0 - на 21 май, когато точни бяха Рикардиньо, Ивелин Попов и Филип Кръстев.

Вероятни състави: 

 

Локомотив Пловдив

Локомотив (Пловдив): Динко Хоркаш, Матеус Да Силва, Мартин Паскалев, Хорхе Сегура, Кристиян Пешов, Бабакар Дион, Евандро, Христо Иванов, Джовани, Димитър Илиев, Георги Минчев

 

Левски София (Bul)

Левски: Пламен Андреев, Жереми Петрис, Келиан Ван дер Каап, Хосе Кордоба, Цунами, Андриан Краев, Дарлан, Марин Петков, Асими Фадига, Уелтън, Роналдо

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!