ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Спорът между бившата телевизионна водеща Мая Савова и актьора Кристиян Милатинов се решава днес. Двамата участват в играта Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ, в която популярни лица от българския обществен живот предвиждат мачове от родния футболен елит. За познат точен резултат се присъждат 3 точки, докато за уцелен знак от дадения двубой се дава 1 точка.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Както вече стана ясно, Савова и Милатинов прогнозираха абсолютно еднакво три oт мачовете от четвъртия кръг в Еfbet Лига. От съботните двубои Ботев (Враца) - Лудогорец (0:5) и Локомотив (София) - Пирин (2:0) измъкнаха само по точка за познат знак. Двамата очакваха победа на "железничарите" с 1:0, но страхотното попадение на Карлос Франса в края им попречи да познаят точния резултат. 

До момента двамата имат по 2 точки, а тази вечер ще стане ясно дали някой ще победи и ще продължи в петия кръг.

Съпругата на Крум Савов и Кристиян Милатинов прогнозираха победа на ЦСКА с 2:0 срещу Славия, така че и след столичното дерби ще бъдат наравно. 

Съдбата им ще определи срещата Локомотив (Пловдив) - Левски. Двубоят на "Лаута" стартира в 21:15 часа. Савова прогнозира равенство 2:2, а Милатинов очаква 2:1 за "смърфовете". Ако Левски спечели, тогава в този кръг на забавната ни игра с прогнози няма да има победител. Тогава Мая и Крис ще дават прогнозите си и за петия кръг в Еfbet Лига на Букмейкър БЛИЦ.

Какви са прогнозите на Мая и Крис в четвъртия кръг на играта ни ефбет Лига – ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!