Левски използва официалния с профил във „Фейсбук“, за да обясни на своите фенове как може да гледат днешната контрола със Септември (София), ако не могат да присъстват на стадион „Георги Аспарухов“.

Както е известно, проверката започва в 16:00 часа, а входът е безплатен. „Сините“ обаче пуснаха в продажба колекционерски билети за мача, които са на цена от 10 лв.

Днешният двубой ще бъде излъчван директно от новия партньор на Левски – InStat TV. Интернет платформата е с абонамент от 5 евро за мача, като много голяма част от събраната сума ще влезе в касата на „Герена“.

ПЪЛНИЯТ ТЕКСТ НА СЪОБЩЕНИЕТО НА ЛЕВСКИ
Левскари,
днес в платформата на InStatTV от 16:00 часа ще бъдe излъчена контролната среща Левски - Септември.

Двубоят ще бъде са достъпен тук:
https://bit.ly/LevskiSofiaSeptemvriSofia

70 % от приходите от излъчването на мача, в платформата на InstatTV, влизат в касата на клуба. Цената е 5 евро.

Регистрацията в InStat TV е изключително улеснена, като трябва да се следват стъпките в менюто на платформата и да се даде потвърждение чрез линка изпратен на посочената от потребителя електронна поща. Възможните методи за плащане са чрез дебитна или кредитна карта. При проблем с регистрацията или методите за плащане, всеки потребител може да подаде сигнал с бутона Support, разположен в долния десен ъгъл на екрана.

InStat TV предлага на потребителите освен статистики от InStat, така и уникални плейлисти достъпни след последния съдийски сигнал, които ще отговорят на всяка нужда или вкус.:

Индивидуални плейлисти за действията на всеки един играч взел участие в мача.
Ball in play - ако нямате време и искате да се съсредоточите върху най-важното от срещата.
Highlights – най-интересните моменти от мача.
Не можете да гледате мача на живо? Запазете го за по-късно и използвайте функцията „Hide Score“, за да запазите тръпката.
Разделът за действия ще ви помогне да навигирате в основните събития: удари, голове, фалове, смени и други.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022