Левски се похвали с приходи от близо 20 000 лева за контролната среща с Марибор, която вчера завърши при равен резултат – 2:2. Точно 18 520 лева са постъпили в клубната каса от продажбата на виртуални колекционерски билети. Цената им беше 10 лева, което означава, че „сините“ са продали 1852 бройки.

Трима фенове на тима дадоха изумителен пример с любовта си към Левски. Те пропътуваха над 1200 км, за да стигнат до Белек и да гледат мача на Левски. Мартин, Калин и Антони бяха на трибуните на Susesi Football Center в Белек.

„Имах рожден ден и реших да си направя подарък – мач на Левски в чужбина. Взех решението много бързо - Анталия е достъпна дестинация, а зимната пауза без футбол в България е дълга. Отметнах и още една дестинация, където любимият ми отбор играе и аз го гледам на живо. За спомен от мача ни останаха колекционерските билети, които предварително си бяхме закупили“, сподели Мартин.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн

Преди срещата с Марибор тримата посетиха и хотела на тима където бяха посрещнати от мажоритарния собственик на клуба Наско Сираков и старши треньора Станимир Стоилов.

От днес в продажба са колекционерските билети за следващата контрола на Левски в Белек. Цената остава непроменена. Съперник на „сините“ ще бъде турският Генчлербирлиги. Мачът ще се играе във вторник (1 февруари) от 16:00 часа.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022