Днес от 17:30 часа е срещата Арда - Левски от 16-ия кръг на Еfbet Лига. И двата тима излизат мобилизирани в преследване на победата. Преди срещата те са залепени в класирането, като ги разделя само една точка, което прави срещата още по-любопитна. Левски е осми с 18, а Арда има 17 и е на деветото място.

Отборът от Кърджали се превърна в доста неудобен съперник за "сините". Левски не успя да победи Арда в последните им три срещи и днес играчите на Станимир Стоилов ще се стремят да отмъстят и да спрат негативната серия. Задачата им обаче не е никак лека. Арда се представя стабилно и играе силно като домакин.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Тимът от Кърджали, воден от сърбина Славко Матич, няма кадрови проблеми за срещата днес, докато при "сините" има контузени. Асът Георги Миланов е с травма, както и Драган Михайлович и Мартин Петков. Стоилов най-вероятно ще заложи в защита пред Михайлов на Галчев, Зайков, Кордоба и Горанов. Радослав Цонев и Андриан Краев ще са опорните халфове, а Борислав Цонев ще е в ролята на плеймейкър. Марин Петков и Здравко Димитров ще атакуват по крилата, подпомагайки Билал Бари.

Припомняме, че в понеделник Левски направи нулево равенство с Ботев (Враца) на "Герена", а миналата събота Арда отстъпи с 1:2 на ЦСКА в София.

АРДА - ЛЕВСКИ
Днес от 17:30 часа
Кърджали,
ст. "Арена Арда"
Съдия: Станимир Тренчев
Пряко по Диема Спорт

Арда
АРДА: Иван Караджов, Милен Стоев, Алекс Петков, Пламен Крумов, Давид Кики, Милен Желев, Илия Юруков, Спас Делев, Жуниньо, Иван Коконов, Тонислав Йорданов

Левски София
ЛЕВСКИ: Николай Михайлов, Патрик-Габриел Галчев, Гьоко Зайков, Хосе Кордоба, Иван Горанов, Андриан Краев, Радослав Цонев, Борислав Цонев, Здравко Димитров, Мaрин Петков, Билал Бари


Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022