Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде пресконференция преди утрешното гостуване на Арда в мач от 16 кръг на efbet Лигата. Мъри взе отношение по селекцията на „сините“. Той коментира и дълговете на клуба, които може да се окажат фатални за лиценза.

"Нормално да има раздразнение от пропуснатите две точки срещу Ботев (Враца). Имахме положения и не ги вкарахме. Ние трябва да подобряваме с всяка изминала минута нашето представяне. Наблюдаваме голям брой играчи, но още нямаме разговори в завършваща фаза с някой футболист. Ако се подсилим с по един футболист в зоните, в които искаме, може спокойно да започнем подготовката и да чакаме да се появи нещо, което наистина да ни трябва“, заяви Стоилов.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet

„Готов съм да се разделя с всеки играч, защото в този момент най-важното е спасението на Левски, за да няма фалит. Ако трябва, ще продаваме, за да спасим клуба и да се стабилизараме. Не ме е страх да играем с юношите. Направени са грешки, които повече не трябва да допускаме с цената на всичко. Не е моя работа да коментирам финансовите параметри, но задълженията са мисия невъзможна на този етап и може да се окажат фатални“, призна треньорът на Левски.

„Арда прави добро впечатление в последните години, показа добро ниво и на "Армията" преди седмица. Отборът играе стабилно, разполага с креативни футболисти и ще се опитаме да отговорим по същия начин", анализира Станимир Стоилов.

„Драган Михайлович не е готов на 100%. Мартин Петков също е с травма, която доста време не успяхме да я излекуваме. И той пропуска мача. Другите играчи са здрави и се надявам всички да могат да вземат участие в мача. Марин Петков е част от отбора от много време. Той е показал, че може да играе на високо ниво. В някои мачове го натоварихме повече. Аз нямам притеснения за представянето му. Има много добро ниво и може да играе срещу всеки съперник в България“, допълни Мъри.

„Аз не деля моите футболисти на отделни единици, на класни или некласни. За мен е по-важно как отборът ще се представи. Ако има отсъстващи играчи, трябва да ги компенсираме с добри колективни действия на терена. В предния мач ни липсваше опита и на Драган, и на Георги Миланов. Това са футболисти, които са играли на високо ниво и за млад отбор техният опит е безценен. При всички положения Миланов ще трябва да се възстановява не по-малко от два месеца“, призна наставникът на „сините“.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022