ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ето как прогнозираха мача на "Герена" победителката от миналата седмица Бони и актьорът Дарин Ангелов в играта на БЛИЦ Букмейкър Efbet лига!

Левски домакинства на ЦСКА 1948 в дербито на 16-ия кръг в Еfbet Лига. Мачът е от 17:30 часа на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" и е очакван с голям интерес. 

"Сините" на Станимир Стоилов ще опитат да прекъснат лошата серия, а и да отмъстят на тима на Любослав Пенев. Припомняме, че "червените" победиха Левски на старта на първенството. "Сините" бяха разплакани в Бистрица от национала Георги Русев.  

 50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Левски не успя да запише победа в последните си три мача, губейки с 1:2 от Славия и завършвайки наравно със Септември (0:0) и Локомотив (Пд) (1:1). 

ЦСКА 1948 също се представя колебливо напоследък. Отборът на Любо Пенев записа две ремита в последните си три двубоя в Efbet Лига и е трети в класирането с 31 точки. Лидерът ЦСКА е с 37, а втори с 32 е Лудогорец. Левски е пети с 26 т. Шампионите и "сините" обаче имат по два мача по-малко от "армейците" от Борисовата градина и "червените" от Бистрица. 

За мача днес Станимир Стоилов има сериозни кадрови проблеми в атака. Трайно контузен е Билал Бари, а от сметките му отпадна и Ивелин Попов. Попето получи травма в срещата с Локомотив (Пловдив) и със сигурност пропуска и отложения мач с Черно море през идната седмица - на 2 ноември (сряда) от 17:15 часа.

Добрата новина е, че Илиян Стефанов, Хосе Кордоба и Жереми Петрис, които имаха различни оплаквания през седмицата, ще са на линия за ЦСКА 1948. 

Любослав Пенев може да разчита на най-доброто, с което разполага. Очаква се в предни позиции "сините" да застрашават Радослав Кирилов, Ивайло Чочев, Евгений Сердюк и Енрике Рафаел. 

ЛЕВСКИ - ЦСКА 1948

Днес от 17:30 часа
София,
ст. "Виваком Арена - Георги Аспарухов"
Съдия: Георги Гинчев
Пряко до Диема Спорт

Вероятни състави: 

Левски София
ЛЕВСКИ: Пламен Андреев, Жереми Петрис, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Цунами, Андриан Краев, Филип Кръстев, Роналдо, Георги Миланов, Уелтън, Илиян Стефанов
Контузени: Билал Бари, Ивелин Попов
Наказани: няма

ЦСКА 1948
ЦСКА 1948: Даниел Наумов, Стив Фуртадо, Симеон Петров, Елитон, Джонатан Перейра, Ивайло Чочев, Енрике Рафаел, Октавио, Парвиз Умарбаев, Радослав Кирилов, Евгений Сердюк
Контузени: няма
Наказани: няма


Баланс: 5 мача, 2 победи за Левски, 2 равенства, 1 победа за ЦСКА 1948, г.р. 5:1 за Левски

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК