Серия от 4 мача в близките 10 дни предстои по програма на Литекс. "Оранжевите" подновяват днес заниманията си след ден почивка. В събота Христо Стоичков дебютира с победа начело на тима в "А" група - 3:0 срещу Видима-Раковски, след което позволи на играчите си да отмарят в неделния ден.

Камата и футболистите вече мислят само за предстоящото гостуване на Калиакра в Каварна. В сряда шампионите ще изиграят отложения от есенния полусезон мач. След него отборът няма да се прибира в града на люляците, а ще остане да тренира край морето три дни. В събота Литекс излиза на стадион "Димитър Бурков" в Търговище срещу местния Светкавица.

На 14 март "оранжевите" приемат Миньор в 1/4-финал за Купата на България, а три дни по–късно е домакинският двубой със Славия.

"Не се притеснявам от предстоящия натоварен цикъл сряда-събота. Свикнал съм на такъв ритъм, а и това е програмата и трябва да се съобразяваме. Нашата работа е да направим така, че всички играчи добре да се възстановяват след мачовете", сподели Стоичков, който е спокоен, тъй като сред възпитаниците му няма контузени и такива със здравословни проблеми.