Треньорът на Локомотив (Пд) Стефан Генов даде днес редовната си пресконференция на "Лаута", на която говори за състоянието на отбора преди утрешното домакинство на "Левски", което е от 17:30 часа.

"Обстановката в съблекалнята е добра. Отборът е готов за мача с "Левски". Искаме да опровергаем слуховете, които някои спортни ежедневници разпространяват. Това допълнително ни мотивира. Искаме да запазим нашето име чисто и утре ще дадем всичко от себе си, за да покажем нашите възможности", каза Генов.

"Наясно сме как ще играем, наясно съм със състава. Не е толкова трудно да умуваме кой ще играе и кой не. Знаете, че имаме доста футболисти, които поради различни причини няма да могат да вземат участие в мача. Валери Георгиев изтърпява наказание, Георги Мечечиев е с комоцио. Атанас Атанасов все още не тренира заради травма. Дани Георгиев е под въпрос – той тренира, но не на 100 процента. Ние единствено играем за себе си. Имаме цел – шесто място, която сме я обявили още от началото на полусезона и си я преследваме. Нищо друго не ни интересува. Разчитаме на нашите си премии, не на такива от други клубове. Но специално за предстоящия мач с "Левски" и следващия с "Ботев" (Пд) – никой в отбора не се вълнува от премиите. Тези мачове се играят единствено за чест и достойнство", добави спецът.

"Длъжници сме на нашите фенове. Откровено казано, ние ги разочаровахме с последния си мач срещу Славия и сега ще искаме да се реваншираме пред тях и да им се отблагодарим", каза още Стефан Генов, който също така информира, че Серафим Михайлов самоволно е напуснал отбора.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ