Голямата цел на Лудогорец за треньорския пост Анти Шимунджа няма да излезе евтино на българския шампион. Информациите, че 50-годишният наставник на Мура може да поеме „орлите“ или друг отбор принуди спортният директор на словенския тим Денис Раджбар да вземе отношение по темата.

„Знаем много добре, че имаме страхотен треньор. Най-добрият! Той обаче има договор с нас до лятото на 2023 г. и няма клауза, която да бъде активирана при пристигането на предложение от по-голям клуб. Ако обаче някой дойде с оферта, тогава ще преговаряме за компенсация“, обяви Раджабар.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Според сайта snportal.si специалистът е все по-близо до подпис с разградчани. Шимунджа е заявил пред свои близки, че вече е назрял моментът за промяна и не е изключил Разград като следваща дестинация в кариерата си. Изданието допълва, че в момента ръководството на Лудогорец води заключителни преговори със словенския специалист. Как обаче предстои да се развият те, ще стане ясно до седмица.

Друга словенска медия - „Екипа24“, съобщава, че след победата на Мура над Тотнъм с 2:1 в Лигата на конференциите се е разразила истинска буря около името на Анте Шимунджа. Специалистът вече е отхвърлил няколко предложения. Той е обект на засилен интерес от Марибор, а го искат за селекционер на националния отбор на Словения.

Efbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа