Лудогорец чака рамо от УЕФА заради вратарската криза, която неочаквано се появи в тима преди гостуването на разградчани на Ливърпул в Шампионската лига. Двубоят на „Анфилд“ е във вторник (16 септември) от 21:45 часа.
 
Титулярният страж на шампионите Владислав Стоянов е наказан за двубоя срещу мърсисайдци. При победата с 2:1 над „Ботев“ (Пловдив) в петък пък стана ясно, че резервата Иван Чворович е получил контузия на тренировка и ще трябва да претърпи операция. От клуба реагираха веднага и взеха националния вратар на Канада Милан Борян.
 
Стражът ще бъде представен днес пред медиите, а от клуба се надяват, че УЕФА ще позволи той да бъде картотекиран за мачовете от Шампионската лига. След мача с „канарчетата“ от Лудогорец обявиха, че Георги Аргилашки ще пази на „Анфилд“, но той няма картотека за турнира. Третият вратар, регистриран от разградчани пред УЕФА е 17-годишният Емил Господинов.
 
Както е известно, Лудогорец чака и друго решение на УЕФА. Разрадчани обжалваха решението дисциплинарната комисия към евроцентралата да затвори Сектор „А“ на стадион „Васил Левски“ за мача с Реал (Мадрид) от Група „В“ на Шампионската лига на 1 октомври.