Ръководството, треньорският щаб и футболистите на ПФК Лудогорец изказаха най-искрени благодарности към феновете си, подкрепили тима в дербито с "Левски". Разградчани надделяха с 1:0 срещу "сините" вчера с гол на Вандерсон и се върнаха на върха в "А" група. От клуба на Кирил Домусчиев изтъкват, че феновете им стават все повече.

"Скъпи привърженици, гордеем се с вас, защото за пореден път доказахте, че във ваше лице Лудогорец има своя 12-ти играч. В студения 8 март „Лудогорец Арена“ отново беше препълнен. Жени, деца, фенове от всички възрасти бяха на стадиона и показаха доверието си към треньора и момчетата, които ни донесоха толкова много незабравими емоции през последните четири години. На "Лудогорец Арена", бяха наши привърженици от цялото Лудогорие, Варна, Русе, Бургас, Г. Оряховица, София, Сандански и др. градове, където феновете на Лудогорец стават все повече", пишат от Лудогорец до феновете си.

"Сигурни сме, че ще получим същата гореща подкрепа и в оставащите битки до постигане на крайната цел - шампионската титла на България!", добавят от разградския клуб.

_______________________________.jpg

"А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015