Един от собствениците на Лудогорец - Георги Домусчиев, говори пред журналистите след победата над "Левски" с 1:0 в Разград. Босът говори за бъдещето на Георги Дерменджиев, а след това и за нападките на Тодор Батков и Александър Томов. След това Домусчиев сам поиска да премине на темата с телевизионните права.

"Непрекъснато се повдига тази тема. Парите влизат във футболния съюз, как се разпределят, решават всички клубове. Не го решава нито Борислав Михайлов, нито Тодор Батков, нито Кирил Домусчиев. От тук нататък какво е най-справедливото разпределение го решават клубовете, но не смятам, че трябва да бъдем като в Испания, където Барселона и Реал обират всичко. И в последните 20 години да има три различни шампиона от Барселона и Реал. В Англия разпределението на телевизионните права е горе-долу като в България и затова Висшата лига е едно от най-силните първенства в света."

"Чувам, че някои клубове казват - ние имаме голям рейтинг, ние трябва да взимаме повече пари. Не става така. Като имате голям рейтинг - дайте да видим какви са приходите от билети. Лудогорец има най-високи приходи от билети, говорим за "А" група. Дайте да видим приходите от продадени фенартикули - Лудогорец отново е на първо място. Ами вие не сте си оправили маркетинга, половината фенове ви влизат без пари на стадионите. Ами, господа, не става по този начин. Оправете си маркетинга. А не да искате да крадете от готовите пари, които ние сме осигурили. Защото до миналата година бяха по 1,5 милиона на година, а сега са 6 милиона."

Георги Домусчиев коментира и кой според него е идеалният формат за провеждане на първенството: "По-скоро трябва още повече да бъде съкратен форматът - от 10 отбора, за да бъде по-голяма конкуренцията. При два изпадащи и четири за Европа, не остава място за схеми и черно тото. Но черното тото е голям бич. Виждате го и в Европа. Хващат се самите футболисти.”