Лудогорец прави всичко възможно да уреди елитна контрола за лагера си в Англия. Шампионите, които са от близо седмица на Острова, вече изиграха две проверки със Стяуа (4:2) и Хартс (2:0). Утре предстои третата контрола на тима на Стойчо Стоев, за която обаче все още няма съперник.

Още преди заминаването на тима за Англия се знаеше, че на 5 юли "зелените" ще се изправят срещу уелския Гап Конас Кий. Стойчо Стоев и неговият щаб обаче не искат тимът им да играе с толкова слаб противник. Гап не е в елита на Уелс, а пък в страната нивото на футбола е изключително ниско, като 95% от отборите са аматьорски.За целта Лудогорец вече преговаря с няколко отбора от второто ниво на английския футбол.

Представители на Чемпиъншип вече провеждат подготовката си за сезона и могат да срещнат шампионите. По информация на "7 дни спорт“ един от вариантите е бившият отбор на Мартин Петров Болтън. Уондърърс са възможен съперник за утрешния спаринг.

Друг представител на Чемпиъншип - Дарби Каунти, пък сам е поканил разградчани за контрола. Овните се намират близо до базата на шампионите и няма да пътуват много за евентуален мач.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка