ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ще се извини ли Илиан Илиев за думите си? Това попитаха от Лудогорец с изявление в официалния си сайт. Шампионите отвърнаха на треньора на Черно море, който се изказа доста остро вчера след загубата на тима му с 2:3 при гостуването в Разград. 

3x500 лв. Бонус за мачовете от efbet Лига!

"Днес чудото се случи. Коментаторът в студиото на Диема спорт Данчо Господинов позвъни на ръководството на ПФК „Лудогорец“, за да се извини за некоректния си коментар по повод втория жълт картон на Васил Панайотов от ПФК „Черно море“. На всички е ясно, че това разпали ентусиазма на противниковата пропаганда. Подобно действие на коментатора ние можем да определим само като доблестно, защото е модерно да се плюе по Лудогорец, дори и да се търси под вола теле. А да си признаеш грешката се иска доблест и смелост.

Обаждането на Данчо Господинов обаче ни накара да си зададем въпроса: А дали треньорът на „Черно море“ Илиан Илиев ще се извини за думите си, които за пореден път сипе по „Лудогорец“. Ясно е, че Илиев е лидер на мрънкачите в българския футбол, но очаквахме да надскочи ръста си и преди да плюе, първо да погледне статистиката от мача. Ние знаем, че той е част от старата коалиция антиЛудогорец и не напада така яростно наши опоненти, дори и когато е явно ощетен.

Няма проблем. Нека треньорът на „моряците“ си живее в белите облаци и в зоната на комфорт. Пожелаваме му най-искрено някога да води отбор с шампионски амбиции".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

 

Ще се извини ли Илиан Илиев за думите си Днес чудото се случи. Коментаторът в студиото на Диема спорт Данчо Господинов...

Публикувахте от PFC Ludogorets 1945 в Понеделник, 13 март 2023 г.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК