ЦСКА започва своето ново начало. Днес от 18:00 часа „червените” ще приемат на своя стадион "Българска армия" Струмска слава в исторически двубой от първи кръг на Югозападната „В” група. След лудото лято, което премина през смяна на собствеността, загуба на лиценз заради дългове, смяна на треньор и играчи, както и редица други перипетии, „червените” ще започнат своя обратен поход към елита на българския футбол, където бяха през всичките 67 години от своята история.

Както през цялото лято, така и в часовете преди двубоя със Струмска слава, при „червените” не бе скучно. Само за два дни на няколко пъти ситуацията се променяше драстично и двубой ту нямаше да има, ту щеше да има. В крайна сметка всичко бе уредено и ЦСКА ще изиграе своя мач... ако съперникът събере необходимия брой футболисти. Треньорът на тима от Радомир Владимир Димитров се оплака, че е разпуснал играчите, тъй като е мислил, че мач няма да има, и сега се опитва да ги събере. Той сподели, че не може да се свърже с голяма част от тях.

Младият треньор на ЦСКА Христо Янев събра сплав от голобради момчета и футболисти, калени в битки в „А” група. От години „червените” не са били в състав без чужденци, а днес ще излязат с група изцяло съставена от българи.

Феновете на „червените” показаха по най-добрия начин любовта си към клуба. Въпреки всичко те не изоставиха любимците си и създаваха страхотна атмосфера дори на приятелските мачове, където идваха по над 4000 души. Очаква се днес, в този първи двубой от Югозападната „В” група, на стадион „Българска армия” да има над 5000 екзалтирани „червени” привърженици, които да подкрепят до край ЦСКА и неговото ново начало.

Преди срещата ЦСКА ще представи официално своя състав за сезона.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА