Витоша (Бистрица) се подсили с бившия младежки национал Даниел Пеев, пише Витоша Нюз. Опитният халф се раздели наскоро с  родния Локомотив (Сф) и бързо си намери нов отбор.

Старши треньорът на новака в Първа лига Костадин Ангелов се надява много доскорошният юбимец на феновете в “Надежда” да помогне с опита и класата си на неговия тим.

През последната седмица се писа за интерес към Даниел от страна на другия новак в елита – Септември (София). Бившият играч на Левски, Славия, Пирин и Родопа обаче предпочете офертата от Бистрица.

Във втория тим на Витоша, който се подвизава в окръжната група, играе брат му – бившият национал Георги Пеев.
За ново попълнение на новака може да се счита и десният бек Тодор Гочев, който идва от Ботев (Враца). защитникът иначе и юноша на Нефтохимик (Бс), но е преминал и през ДЮШ на столичния Левски.

Отборът на Коце Ангелов ще напусне по собствено желание Емил Колев.

Продължава подготовката на Витоша. До края на седмицата тимът ще се готви в столицата. След това  заминава на лагер в Тетевен, където на 24 юни, събота, ще срещне в контрола новия участник във Втора професионална лига Литекс. Следващата проверка на Витоша е на 27 юни, вторник, а съперник ще бъде Пирин (Благоевград).

На 1 юли, събота, бистричани имат уговорена контрола с Локомотив (Пловдив), която ще се играе на тренировъчната база на “черно-белите” в с. Говедарци. Последният уговорен спаринг засега е на 8 юли, събота, срещу Струмска слава (Радомир).

МИЛЕН ДИМИТРОВ