Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев заяви, че е разговарял с деветимата футболисти, които изгони от отбора. Часове преди отпътуването за Швейцария за мача от Лига Европа срещу Базел, младият спец се яви на среща с босовете от "Титан".

След едночасов разговор с президента на клуба Димитър Борисов, Пенев сподели, че приема амнистирането на четирима от играчите - Маркиньос, Павел Виданов, Тодор Тимонов и Давид Силва. Първите трима ще попаднат в групата за гостуването на Базел. Двубоят в Швейцария е в четвъртък от 20:00 часа.

"За другите петима ще мислим допълнително. Това ще е след като се завърнем от Швейцария. Техният случай е малко по-различен", каза Пенев.

"Поговорих с момчетата. Извиниха ми се, приех извинението. Искам единствено да са разбрали и осъзнали постъпката си. Знам какви са им проблемите, но можеше събитията да се развият по друг начин. Да ми признаят, а не да ме мотаят. Длъжни сме обаче в името на ЦСКА да продължим напред, чакат ни тежки и важни мачове", каза още Любо Пенев. /БЛИЦ

Групата на ЦСКА за гостуването на Базел - ТУК