ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Любослав Пенев дебютира начело на Хебър с домакинско поражение от Черно море (0:1). Въпреки това специалистът похвали футболистите си за представянето им. Той обаче не пропусна да разкритикува реферите за двойния аршин, с който са ръководили срещата от 25-ия кръг на Efbet Лига.

Пенев рaзказа и за интересна реплика на единия от страничните съдии към неговия помощник.

“Доволен съм от момчетата. Нещата се получиха в повечето моменти. Първото полувреме имахме две-три ситуации за гол, второто - само една, но като цяло съм доволен. Имаме предпоставка за напредък и надграждане в следващите седмици. Работим много добре, момчетата се отнасят професионално, което ми хареса", започна Пенев. 

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

"Ще има резултати. Днес не заслужавахме да загубим. Има обективни и субективни фактори. Получихме много картони, а противникът - твърде малко. Много лошо влизане отзад на Цветомир Панов, а няма дори жълт картон. Един от моите помощници разговаря със страничния, който му казва: “Нали знаеш как са нещата”, продължи новият треньор на Хебър.

"Работим и ще има резултат. Радвам се, че се отнасят много отговорно и това е добър знак”, каза Пенев, който за предстоящия мач с Ботев (Враца) отговори следното: “Или играеш вътре, или вънка. Редуваме домакинства и гостувания. Веднъж завинаги трябва да излезе тази програма и да си направим сметката, но както казва страничния съдия “знаеш как е”. Повтарям го, защото бие на очи.”

"Чувствам се нормално, много добре. Обичам си работата и футбола. Благодаря за подкрепата от клуба и от кмета на общината Тодор Попов за условията на работа”, завърши Любо Пенев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023