Изпълнителният директор на Локомотив (Сф) Георги Марков изрази задоволството си от промените в клуба. Според бившия защитник не е необходимо да има 10 директори, както беше доскоро, а те двамата с Кристиян Добрев са достатъчни, за да вършат необходимата работа.

"Не бива по никакъв начин да допускаме повече такова представяне като в предишните две години. Относно кадровите промени, които се очаква да обявим, ще поговорим с Кристиян Добрев, но ще изчакаме датата 30 юни, защото много хора имат договори до тогава. Вече говорих и с Владо Лалов от школата – трябва решителна промяна и в нея. Не е приятно, че тимът ни в Елитната група до 17 изпадна, а миналата изпадна и този до 19 години... На първо време най-належащо е да оправим базата, на която тренират децата. Искаме да подобрим условията, но всичко зависи от парите, знаете как е. Без база нямаш и успехи. През лятото ще направим един терен с трева и един с изкуствена настилка. Повече децата няма да играят и тренират в село Требич. Искаме да ги върнем на стадиона, където е домът на Локомотив. Така всички ще си бъдем вкъщи, на едно място - от мъжете до децата", заяви Марков пред БЛИЦ.

"С новия шеф на СК "Локомотив" Даме Стойков са ни нормални отношенията. Оправихме проблема с носещите въжета и козирката. Беше оправена и основната тренировъчна зала, която има съвсем различен вид с поставените седалки. Заедно искаме стадион “Локомотив” да придобие съвременен европейски вид, а да не бъде руината, от която всички се отвращаваха, каза още шефът на "червено-черните".

Той говори и за проблемите си с феновете на тима. "Вижте, аз лично нямам никакви проблеми с привържениците. Нямам конфликт с нито един човек. Те, от фракцията “Железни бригади” явно имат нещо срещу мен. Скачат там, викат. Обвиняват мен за кризата в отбора. Не ме е страх. Вината е у всички – и фуболисти, треньори и ръководители. Аз не знам какви точно са претенциите на тези фенове. Искаха да се върнем да играем в “Надежда”. Върнахме се, те пак скачат. Нека укротят емоциите си малко. От конфликти никой няма полза. Страда само любимият “Локомотив", призова Марков.