Завърналият се в ЦСКА Мартин Петров бе много доволен от посрещането, което "червените" фенове му организираха. Звездата поигра половин час при победата с 1:0 срещу Берое, но призна, че е далеч от най-добрата си форма.

"Искрено благодаря на феновете и искам да ги помоля така да подкрепят отбора във всеки мач. За съжаление днес не можах да вкарам, да се надяваме, че следващия път ще стане. С такива победи ще тръгнем нагоре, ще върнем и публиката. На която и позиция да ме сложи господин Младенов, съм готов да помагам. Ще изпълнявам неговите указания", сподели Марто.

"Берое играе доста добре и колкото повече такива отбори има, толкова по-добре за българския футбол. Липсва ми игрова подготовка. При положение, че не съм играл от януари няма как да съм в топ форма. Надявам се със самото си присъствие да вдъхвам самочувствие на момчетата. Не очаквайте някакви чудеса от мен", каза бившият национал.
"Едно от нещата, които не са се променили за тези 15 години, е подкрепата на феновете, които винаги са зад ЦСКА", сподели Петров.

"Колкото повече изненади има, толкова по-добре за футбола. Надявам се да няма изненади с ЦСКА и ние да продължаваме да побеждаваме. Има време до мача с "Левски". Първо играем с Черно Море и не мислим за дербито все още. Надявам се в неделя да покажем лицето на ЦСКА, което всички искат да виждат. Критики ще има и е нормално, когато не играя добре да има критики, стига да се градивни", каза още опитният футболист.

"Всеки мач излизам и давам най-доброто от себе си. Не идвам да отбивам номера, а да помагам. Пожелвам си да съм жив и здрав", заяви Мартин Петров.

"Tрябва да питате Димитър Бербатов дали ще се върне в ЦСКА, аз съм вече тук. Ако и Бербатов се върне, няма какво да коментираме просто", завърши с усмивка Марто.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ