Треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич планира огромна чистка в отбора през лятото. Това е станало ясно по време на среща на босненския специалист с фенове на тима. На нея е присъствал и изпълнителният директор - испанецът Даниел Сереидо.

Най-важното заявление на Валентич е било, че в началото на следващата седмица руският бизнесмен Антон Зингаревич ще даде първата си официална пресконференция, на коя то ще коментира темата с придобиването на акциите от клуба.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Другият важен момент е било категоричното желание на босненеца да освободи голяма част от сeгашните футболисти на „жълто-черните“. Наставникът изтъкнал, че стяга мащабна селекция през лятото, като дори е споменал, че иска обратно в отбора Кристиан Димитров и Даниел Кайзер. Вратарят в момента е във втородивизионния полски Арка (Гдиня) и договорът му изтича в края на сезона. Кристиан Димитров пък е в Хайдук (Сплит).

Валентич е бил по питан от феновете защо не дава шанс за изява на юношите в оставащите безсмислени мачове до края на сезона. Отговорът е бил, че някои от младоците не влагали нужното старание и не изпълнявали изискванията за поведение на тренировки и извън тях.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството