Бившият шеф в ЦСКА Георги Илиев не скри недоволството си от сензационното равенство на националния ни отбор срещу Малта (1:1). Майкъла говори след срамната за нас европейска квалификация.

"Какви бунтове, какви глупости? Толкова си могат! Няма за какво да им се сърдим. Не можем да обвиняваме момчетата за каквото и да било. Така стана днес, нищо не може да се направи вече.

Аз мисля, че Любо е мъжко момче и ще си подаде оставката. Така ще стане, според мен. Смятам, че Любо ще си подаде оставката. Може би трябва да се даде възможност на Георги Дерменджиев да води отбора в два мача. Защо не? Той доказва с Лудогорец, че работи добре. Пламен Марков също е добър специалист. Той ни класира през 2004 г. Това е нивото на футбола ни. Нямаме школи, нямаме стадиони. Албания има стадион, Македония има стадион, в Румъния имат 4-5, а ние какво имаме? Едно село между Шумен и Русе е лицето на българския футбол, заяви в типичния си стил Майкъла.

- Докато не си оправим базите и стадионите, няма как да се развиваме възходящо. Няма да стане. Нещата започват от самото начало и след това вече се надграждат".

Нашата група "Н" за европейските квалификации