Собственикът на “Левски” Тодор Батков заяви, че лично той ще води преговорите за удължаване на договорите на холандските футболисти Сержиньо Грийн и Дъстли Мулдер. Контрактите на двамата изтичат през лятото на 2012 година, а все още двете страни не са стигнали до разбирателство.

“С Владимир Гаджев и Йордан Милиев сме пред подписване, с Божидар Митрев продължаваме преговори, а с холандците ще се заема лично аз. Още в Правец говорихме със Сержиньо Грийн и той беше готов да преподпише. Но после мениджърът му се скри, аз му се ядосах, защото се оказа, че има претенции около трансфера на Сьорд Арс. Той още малко щеше да поиска и ключа от спалнята. Така че остава открит въпросът, има разговори, но първата реакция не е приемлива. Аз се заемам с Грийн и Мулдер. Ще говоря с холандците, поне засега и двамата влизат в плановете. Ще направя всичко възможно да гарантираме, че ще играят поне още година в “Левски”, ако не и две. Предстои да говорим с Дъстли Мулдер. В момента имаме доста сериозно разминаваме с това, което ние можем да си позволим и това, което е поискал”, разясни босът на “сините”.

“Ако победим Банско за купата, ще имаме още един мач в турнира на 3 декември и след него с Костов ще седнем и ще решим с кого се разделяме и кого да привличаме. Имаме ясни имена за конкретни позиции, но ще запазя мълчание засега. От февруари месец започваме да налагаме юноши. Иначе тази школа за какво ни е? Първи сме във всички възрасти, а не ги използваме", каза още адвокатът./БЛИЦ