Неманя Милисавлевич е признал грешката си при гола на Лудогорец в срещата снощи в Разград, загубена от ЦСКА с 0:1. Именно заради неразчетените действия на сърбина "армейците" бяха наказани от Йерун Луму в 89-ата минута, което бе достатъчно на домакините да спечелят трите точки и почти да си гарантират третата поредна шампионска титла.

След загубата Милисавлевич отказа изявление пред журналистите в Разград, като се чувствал много разстроен. "Червените" останаха да пренощуват в Шумен, където бяха на лагер и преди двубоя, а БЛИЦ разбра, че снощи Неманя е бил на едночасов разговор със Стойчо Младенов. Още след мача треньорът нападна сърбина, обвинявайки го за гола на съперника. На срещата между двамата Милисавлевич признал вината и се извинил.

"Загубихме заради детинска грешка. Една ситуация, при която Апостол Попов не успя да се върне навреме, тъй като получаваше медицинска помощ. Детинска грешка просто! Милисавлевич излезе от зоната си и ни вкараха гол. Тръгна да се сменя с Апостол Попов точно по време на атаката и по този начин зоната остана празна. Това е недопустимо", недоволстваше снощи Стойчо Младенов.

След като пренощуваха в Шумен, днес "армейците" се завърнаха в София и проведоха възстановително занимание. В неделя на ЦСКА предстои нов тежък мач - домакинството на Литекс, което е от 19:30 часа на стадион "Българска армия".
 
"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА