Собственикът на Черноморец Митко Събев обмисля вариант да върне Красимир Балъков в клуба, съобщиха източници на БЛИЦ от Бургас. След като сърбинът Душан Буковац пое жезъла на управлението от Бала, отборът се срина тотално. Започнаха скандали, разправии, а на терена “акулите” заприличаха на малки рибки.
 
БЛИЦ вече писа, че Събев съжалява за махането на Балъков. Последните информации гласят, че той планира да се срещне с бившия треньор и да му предложи отново властта, което ще доведе до изгонването на Буковац. Не е ясно обаче каква ще бъде реакцията на героя от световното първенство в Щатите през 1994 година, тъй като той имал съвсем други планове, някои от които са свързани с националния отбор при провал срещу Швейцария в събота.   
 
Както е известно, треньорът Антон Велков подаде оставка, която ще бъде разгледана днес на среща на клубното ръководство. В събота Черноморец загуби катастрофално с 0:3 при гостуването си на Видима-Раковски в Севлиево.
 
“Събев е изключително отчаян от случващото се. Той със сигурност ще вземе мерки. Какви – ще разберете съвсем скоро”, заявиха от Черноморец.