ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Наставникът на "Левски" Николай Митов обяви, че е подписал договор за 1 година с опция за удължаването му след това за още две. Спецът е доволен, че ще продължи да води "сините", въпреки че този сезон изпусна титлата и Купата на България. Митов обеща, че ще направи така, че да върне усмивките на феновете, ще налага юноши, и "Левски" ще преследва на всяка цена класиране в групите на Лига Европа.

"Много съм щастлив от гласуваното ми доверие и не се притеснявам от нищо. Наясно съм, че предстои 100-годишнина на клуба и очакванията са големи. Поемам тази голяма отговорност. Подписах за 1 плюс 2 години. Предстои ни много работа от спортно-техническо естество, защото целите ни, както винаги, са шампионска титла, купа и пробив в Лига Европа", каза Митов, добавяйки, че екипът му остава същият, както досега. Помощници ще продължат да му бъдат Мариан Христов, Елин Топузаков, Ясен Екимов и Красимир Колев.

"Имаме отбор, който може да играе в групите на Лига Европа и ще направим всичко възможно, за да стане това. Няма да се заблуждаваме. Чака ни прекалено много работа. Стягаме се и започваме да постигаме целите", оптимист е Николай Митов.

"Искам догодина по това време всички хора тук на "Герена" да бъдат усмихнати, а не да има тъга, както след края на последния ни мач. Много съжалявам за феновете. Тъжно ми е като виждам и тях колко много ги боли", каза наставникът.

"Не се притеснявам, че ръководството преговаряше с Димитър Димитров-Херо. Това е тяхно решение, имат право. Сега съм първи избор и започнахме работа, всъщност продължавам работа", каза Митов.

"Ще се разделим с много играчи, но не мога да ви кажа кои точно. Първо е редно да съобщя на тях. Също така зависи и колко от набелязаните ще успеем да привлечем. Имаме пари за селекция. Когато разпускахме състезателите, им казах, че искам да си починат добре и да се завърнат надъхани и мотивирани до краен предел. Защото ще трябва да се борят от първата до последната минута. Такива хора ми трябват - бойци", каза още Митов.

"Ще налагам юноши, но те трябва да си заслужат мястото в първия тим. Казал съм го и на тях. Няма да ги пускам само, за да замазвам очите на хората", обеща треньорът.

"Вярно е, че ходих до Испания преди няколко дни. Наблюдавах играчи. Доволен съм от видяното, но няма как да коментирам, тъй като още няма нищо сигурно. Един играч, докато не подпише, няма нищо сигурно", допълни Митов.